Bijen huren

Stap 1 Adviesgesprek

Een hogere opbrengst door middel van bijenbestuiving begint bij eerlijk, passend advies. Door middel van een gesprek kan Bijenbestuiving Strijbos precies in kaart brengen welke bestuivingsoplossing de meest effectieve is voor uw gewas. Dat kan soms ook betekenen dat we bijenbestuiving in combinatie met hommelbestuiving aanraden.

 

Stap 2 Plaatsen van bijenkasten

Op basis van het adviesgesprek worden de bijenkasten geplaatst in kas, op volle grond of in tunnels. U hoeft niet bang te zijn voor bijensteken: de volken van Bijenbestuiving Strijbos zijn van nature rustig. Het zijn geen steekbijen.

 

Stap 3 Verzorging van bijen

Wij komen regelmatig langs om de bijenkasten te controleren, de bijen te voeden en de stand van zaken door te nemen.

 

Stap 4 Na bestuivingsperiode

Zodra de bestuivingsperiode voorbij is, halen we de bijenkasten weer op. Deze periode wordt in overleg met u vastgesteld.

 

Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek over bijenbestuiving. U kunt ook het formulier aan de rechterzijde invullen.

 

Bijenbestuiving Strijbos hanteert de bestuivingsvergoedingen die zijn vastgesteld door de Nederlandse BijenhoudersVereniging (NBV). Daarnaast hanteren we de algemene geldende voorwaarden voor de bestuivingsimkerij. Deze kunt u opvragen bij de Nederlandse Bestuivingscommissie.

 

Bijenverhuur aanvragen >

Vraag een vrijblijvend

adviesgesprek aan