Referenties

Bedreven en precies

Ik ervaar de samenwerking met Chris als buitengewoon plezierig. Op een vriendelijke manier geeft hij tips die echt van pas komen. Dat zit in zijn brede achtergrond als teeltbegeleider. Hij heeft niet alleen verstand van bijen, maar ook van de teelt. En hij is echt bedreven in zijn vak. Hij verzorgt zijn bijen op en top! Voorheen had ik mijn eigen bijenkasten, maar Chris is preciezer dan ik ben. Hij geeft de bijen wat ze nodig hebben, op het juiste moment. Ook bij 38 graden, als ik denk ‘dat komt morgen wel’. En dat komt onze courgetteteelt ten goede.

Pieter Wijnen, VOF Wijnen-Thijssen, Meijel

 

Hart voor bijen én teler

Een goede bestuiving is van levensbelang voor de aardbeienteelt én het bedrijfsresultaat. Dat is aan Chris toe te vertrouwen. Chris is een enorm gedreven imker die hart heeft voor zowel de bijen als de teler. Hij doet er alles aan om er voor te zorgen dat de bestuiving zo optimaal mogelijk gebeurt. Hij staat altijd voor je klaar. En kijkt altijd wat jou het beste past. Ik durf Chris met een gerust hart aan te bevelen, ook vanwege zijn agrarische achtergrond. Erik van Haandel, ‘t Zomerkoninkje

 

Prettige samenwerking

Het resultaat van de bijenbestuiving is goed geweest. Als de zon schijnt, moeten de bijen massaal uitvliegen. Afgelopen voorjaar deden ze dat helaas niet. Toen heeft Chris me een dubbele dosering gegeven voor hetzelfde geld. Zo zijn de bloemen toch goed bestoven. De samenwerking met Chris verloopt prettig. Ik hoef maar de bellen en de bijen worden bezorgd of opgehaald op ieder gewenst tijdstip.

Hans Manders, Manders Aardbeien BV

 

Zo werkt bijenverhuur >

Vraag een vrijblijvend

adviesgesprek aan